Overslaan naar content

"Bij Comefa krijg je de kans unieke en mooie producten van het begin tot eind te maken. En dat doen we allemaal zelf. Engineering, productie, en montage; alles onder een dak."

Kevin Meewerkend Voorman RVS

Onze visie op samen werken

Comefa is een organisatie in verandering. We bestaan inmiddels ruim 70 jaar en we willen hier graag nog 70 jaar aan verder bouwen. Dit kunnen wij alleen bereiken met een duurzaam en divers team dat een afspiegeling is van de samenleving want de samenleving functioneert.

Wij bouwen aan een team dat elkaar aanvult en ook precies weet wat er moet gebeuren wanneer de leiding er niet is. Ruimte krijgen om zelf een bijdrage te leveren, het ervaren van zingeving en het ontvangen van waardering vinden wij belangrijk. Het doel is een inclusief bedrijf creëren dat tegen een stootje kan. Een bedrijf met familiegevoel en de onvoorwaardelijkheid die daarbij hoort. Onze medewerkers zijn en blijven ons grootste kapitaal waar we zuinig op zijn en doorlopend in investeren.

Een goede werk-privé balans en gezonde collega’s zijn voor ons van belang. Wij hebben de ambitie ons ziekteverzuim zo dicht als mogelijk terug te brengen naar 0%. En hiervoor hebben we fitte mensen nodig. Onze monteurs zijn al goed bezig want op Schiphol lopen zij gemiddeld 10 kilometer per dag. En voor iedereen die ook (of nog meer) wil lopen doen wij jaarlijks mee aan een aantal evenementen zoals de halve marathon van Egmond en de Dam tot Dam loop. Uiteraard niet verplicht maar wel gezellig. Het zal je niet verbazen dat wij de komende 70 jaar dan ook zien als een marathon en geen sprint.

 • "Bij Comefa werken voelt als thuiskomen. Ik heb leuke collega's en er hangt een leuke sfeer. Met mijn werk-familie hebben we uitdagend en divers werk. En gelukkig hebben we veel maatwerk oplossingen en niet zoveel massaproductie"

  Renzo

  Allround Productiemedewerker RVS

 • "Ik stuur een divers team van mensen aan en mijn doel is van Comefa het leukste bedrijf van Nederland te maken. Ik ben blij wanneer iedereen met een goed gevoel naar huis gaat en goed werk heeft afgeleverd."

  Marco

  Productieleider Metaal

 • "Binnen Comefa ben je elke dag bezig met andere producten en bedien je verschillende markten. Sommige projecten duren een paar dagen, andere weer een paar maanden. Geen dag is hetzelfde en het team erg fijn."

  Edgar

  Calculator - Werkvoorbereider RVS

Duurzaamheid

Comefa heeft een betrouwbare en goede naam in de markt en dat willen we graag verstevigen. We hebben ons ten doel gesteld CO2 neutraal te worden binnen 10 jaar. Nu al draait op een zonnige dag zowel ons kantoor, de productie en alle elektrische bedrijfsauto’s op zonne-energie door de recent geïnstalleerde panelen. Elk jaar schaffen we een nieuwe elektrische bus aan. Ook zijn we dagelijks bezig met de CO2 prestatieladder en denken wij meer in termen van modulariteit en circulariteit.

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om onze producten op termijn weer aan ons terug te verkopen zodat alle materialen geheel gerecycled kunnen worden voor hergebruik. Daarnaast worden onze producten altijd geheel volbad verzinkt om de levensduur te verlengen. We scheiden ons afval per categorie en we verpakken we onze producten op een dusdanige manier dat we zo min mogelijk afval creëren. In het ontwerp houden wij rekening met hergebruik van materialen en de maatvoering van de beschikbare materialen zodat er zo min mogelijk rest afval ontstaat. Comefa bouwt aan de toekomst.

Een selectie van projecten waar we trost op zijn: