Overslaan naar content

Projectleider / Werkvoorbereider / Tekenaar WTB

Rijsenhout, Nederland€ 2.800 - € 5.500 per maandBedrijfsbureau

Functieomschrijving

Leestijd circa 3 minuten.


Ben je eigengereid, sta je stevig in je schoenen en durf je collega’s aan te spreken op gedrag en veiligheid? Dan noemen wij je graag een van onze Comefianen! Een Comefiaan is een teamspeler en is proactief, zelfstandig en initiatiefrijk of heeft in ieder geval de motivatie deze skills te ontwikkelen. Want binnen Comefa zijn we trots. Op elkaar, op ons werk en op onze klanten. Het maakt niet uit of je nu als junior of senior bij ons binnenkomt; de kwaliteit van onze hoogwaardige eindproducten staat niet ter discussie. Evenals de deadline.


Als Projectmanager ga je aan de slag onder leiding van Harke, onze Operationeel Manager. Je staat als visitekaartje van Comefa in direct contact met de klant en je bent eindverantwoordelijk voor de oplevering van het project. Je projectmanagement skills zijn daarom goed ontwikkeld evenals je communicatieve vaardigheden. Je doorziet de engineering en je hebt ervaring met inspecties en het bedenken van slimme oplossingen in het veld. Daarnaast heb je, net als onze Werkvoorbereiders, een administratieve rol in het uitwerken, bestellen en inkopen van materialen voor onder andere de productie van constructies, deuren en kozijnen. Je stemt de projecten af met collega’s in de productie en montage en je zorgt ervoor dat het werk wordt opgestart op locatie. Je stuurt onze Montage Medewerkers aan en krijgt daarnaast de vrijheid om nieuw werk aan te trekken binnen zowel bestaande als nieuwe markten. En tot slot weet jij in de tussentijd alle Stakeholders te informeren.


De functie in het kort:

 • Dit is een leuke uitdaging voor een professional met minimaal 3 jaar werkervaring;
 • je salaris bedraagt tussen de 2800 en 5500 euro bruto per maand bij 38 uur per week;
 • je werkt stiekem 40 uur per week maar hierdoor krijg je wel 25+13=38 vakantiedagen per jaar;
 • je werkt vanuit onze productielocatie in Rijsenhout op projecten in regio groot Amsterdam.

Vereisten

Je herkent jezelf in het volgende profiel:

 • Je hebt minimaal MBO niveau 4 werk- en denkniveau;
 • je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift;
 • je hebt ervaring met Microsoft Office (Word en Excel);
 • je bent groot voorstander van de digitalisering van de professionele werkomgeving;
 • je beschikt over een vooropleiding richting WTB, Metaalbewerking, Engineering of vergelijkbaar;
 • je hebt ervaring in de constructiebouw en beschikt over een VCA en GPI;
 • je beschikt over ervaring met CAD en/of Solidworks (BIM is een pré).


En verder:

 • Ben je bereid door te leren en jezelf te ontwikkelen binnen onze organisatie;
 • kun je een positieve, vrolijke en opgeruimde instelling goed gebruiken;
 • staan onze overige secundaire arbeidsvoorwaarden op de pagina “Solliciteren”.


Tot slot:

Comefa heeft sinds 1952 een goede vaste klantenbasis. De ambitie is te groeien van de huidige 20 medewerkers naar circa 70 medewerkers in de komende jaren. Met het ruime aanbod aan opleidingsmogelijkheden heb je je doorgroeimogelijkheden dan ook echt zelf in de hand.


Comefa staat voor goed werkgeverschap. Wij waken over de gezondheid van onze medewerkers en hun werk-privé balans. Vitaliteit en een gezonde fysieke conditie is voor ons echt belangrijk dus ga je jaarlijks naar de bedrijfsarts. Ook wanneer je denkt niets onder de leden te hebben. Een gezond werkklimaat met een sterk oog voor veiligheid is wat ons onderscheid van ons concullega’s. Wij geloven dat voorkomen beter is dan genezen.


Naast veiligheid en gezondheid vinden we gezelligheid ook belangrijk binnen Comefa. Zo organiseren we een jaarlijkse BBQ met klanten, een jaarlijkse winter BBQ met onze medewerkers, en een jaarlijkse hei-dag waarin we samen met jou achterhalen hoe we het met zijn allen nóg leuker, efficiënter en winstgevender kunnen maken. Word je hier ook blij van? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. We maken graag kennis met je!


Vragen?

Eerst even bellen of appen? Geen enkel probleem. Neem contact op met onze recruiter Paul de Graaff via 06-28926947.

Rijsenhout, Noord-Holland, Nederland
€ 2.800 - € 5.500 per maand
Bedrijfsbureau

of

Apply with Indeed onbeschikbaar