Overslaan naar content

Monteur Buitendienst WTB

Rijsenhout, Nederland€ 2.200 - € 3.500 per maandMontage

Functieomschrijving

Leestijd circa 3 minuten.


Ben je eigengereid, sta je stevig in je schoenen en durf je collega’s aan te spreken op gedrag en veiligheid? Dan noemen wij je graag een van onze Comefianen! Een Comefiaan is een teamspeler en is proactief, zelfstandig en initiatiefrijk of heeft in ieder geval de motivatie deze skills te ontwikkelen. Want binnen Comefa zijn we trots. Op elkaar, op ons werk en op onze klanten. Het maakt niet uit of je nu als junior of senior bij ons binnenkomt; de kwaliteit van onze hoogwaardige eindproducten staat niet ter discussie. Evenals de deadline.


Als Montagemedewerker Buitendienst ga je aan de slag onder leiding van Harke, onze Operationeel Manager. Je bent als visitekaartje van Comefa verantwoordelijk voor het plaatsen en monteren van onder andere constructie, deuren en kozijnen bij al onze klanten waaronder de Luchthaven Schiphol. Naast Montage Medewerker voer je als Service- en Onderhoudsmonteur ook met enige regelmaat service- en onderhoudswerkzaamheden uit. We hebben vier posities vacant staan (twee teams van twee klantgerichte en flexibele medewerkers). Dus neem gerust een (oud) collega, vriend(in) of een leuke kennis met ervaring als Montage Monteur Buitendienst waar je het goed mee kunt vinden mee!


De functie in het kort:

 • Dit is een leuke uitdaging voor een professional met minimaal 3 jaar werkervaring;
 • je salaris bedraagt tussen de 2200 en 3500 euro bruto per maand bij 38 uur per week;
 • je werkt stiekem 40 uur per week maar hierdoor krijg je wel 25+13=38 vakantiedagen per jaar;
 • je bent oplossingsgericht en komt te werken in regio groot Amsterdam.

Vereisten

Je herkent jezelf in het volgende profiel:

 • Je beschikt over minimaal MBO niveau 2 werk- en denkniveau;
 • een vooropleiding richting WTB, Metaalbewerking of Montage Medewerker is een pré;
 • je hebt aantoonbare ervaring met constructie en montage werkzaamheden en lassen;
 • je spreekt goed (of minimaal een aardig woordje) Engels.


En verder:

 • Ben je bereid door te leren en jezelf te ontwikkelen binnen onze organisatie;
 • krijg je van ons een VCA en heftruck certificaat wanneer je deze nog niet hebt;
 • is ervaring met Microsoft Office (Word en Excel) van toegevoegde waarde;
 • staan onze overige secundaire arbeidsvoorwaarden op de pagina “Solliciteren”.


Tot slot:

Comefa heeft sinds 1952 een goede vaste klantenbasis. De ambitie is te groeien van de huidige 20 medewerkers naar circa 70 medewerkers in de komende jaren. Met het ruime aanbod aan opleidingsmogelijkheden heb je je doorgroeimogelijkheden dan ook echt zelf in de hand.


Comefa staat voor goed werkgeverschap. Wij waken over de gezondheid van onze medewerkers en hun werk-privé balans. Vitaliteit en een gezonde fysieke conditie is voor ons echt belangrijk dus ga je jaarlijks naar de bedrijfsarts. Ook wanneer je denkt niets onder de leden te hebben. Een gezond werkklimaat met een sterk oog voor veiligheid is wat ons onderscheid van ons concullega’s. Wij geloven dat voorkomen beter is dan genezen.


Naast veiligheid en gezondheid vinden we gezelligheid ook belangrijk binnen Comefa. Zo organiseren we een jaarlijkse BBQ met klanten, een jaarlijkse winter BBQ met onze medewerkers, en een jaarlijkse hei-dag waarin we samen met jou achterhalen hoe we het met zijn allen nóg leuker, efficiënter en winstgevender kunnen maken. Word je hier ook blij van? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. We maken graag kennis met je!


Vragen?

Eerst even bellen of appen? Geen enkel probleem. Neem contact op met onze recruiter Paul de Graaff via 06-28926947.

Rijsenhout, Noord-Holland, Nederland
€ 2.200 - € 3.500 per maand
Montage

of

Apply with Indeed onbeschikbaar