Overslaan naar content

Assemblage Medewerker

Rijsenhout, Nederland€ 2.200 - € 2.800 per maandProductie

Functieomschrijving

Leestijd circa 3 minuten.


Ben je eigengereid, sta je stevig in je schoenen en durf je collega’s aan te spreken op gedrag en veiligheid? Dan noemen wij je graag een van onze Comefianen! Een Comefiaan is een teamspeler en is proactief, zelfstandig en initiatiefrijk of heeft in ieder geval de motivatie deze skills te ontwikkelen. Want binnen Comefa zijn we trots. Op elkaar, op ons werk en op onze klanten. Het maakt niet uit of je nu als junior of senior bij ons binnenkomt; de kwaliteit van onze hoogwaardige eindproducten staat niet ter discussie. Evenals de deadline.


Als Monteur Assemblage ga je aan de slag onder leiding van Harke, onze Operationeel Manager. Je gaat meedraaien in de productie van onder andere constructies, deuren en kozijnen en je biedt ondersteuning bij logistieke processen. Hiervoor ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de controle van inkomende en uitgaande goederen en vrachtbrieven. We hebben twee posities vacant staan voor deze functie als Monteur Voorbewerking dus neem gerust een (oud) collega, vriend(in) of een leuke kennis waarmee joe goed samenwerkt mee!


De functie in het kort:

 • Dit is een leuke uitdaging voor een professional met minimaal 3 jaar werkervaring;
 • je salaris bedraagt tussen de 2200 en 2800 euro bruto per maand bij 38 uur per week;
 • je werkt stiekem 40 uur per week maar hierdoor krijg je wel 25+13=38 vakantiedagen per jaar;
 • je komt te werken in onze productielocatie in Rijsenhout.

Vereisten

Je herkent jezelf in het volgende profiel:

 • Je beschikt over minimaal MBO niveau 2 werk- en denkniveau;
 • je hebt geen specifieke vooropleiding nodig maar enige ervaring in de metaalsector is een pré;
 • je spreekt goed (of minimaal een aardig woordje) Engels.


En verder:

 • Ben je bereid door te leren en jezelf te ontwikkelen binnen onze organisatie;
 • krijg je van ons een VCA en heftruck certificaat wanneer je deze nog niet hebt;
 • is ervaring met Microsoft Office (Word en Excel) van toegevoegde waarde;
 • staan onze overige secundaire arbeidsvoorwaarden op de pagina “Solliciteren”.


Tot slot:

Comefa heeft sinds 1952 een goede vaste klantenbasis. De ambitie is te groeien van de huidige 20 medewerkers naar circa 70 medewerkers in de komende jaren. Met het ruime aanbod aan opleidingsmogelijkheden heb je je doorgroeimogelijkheden dan ook echt zelf in de hand.


Comefa staat voor goed werkgeverschap. Wij waken over de gezondheid van onze medewerkers en hun werk-privé balans. Vitaliteit en een gezonde fysieke conditie is voor ons echt belangrijk dus ga je jaarlijks naar de bedrijfsarts. Ook wanneer je denkt niets onder de leden te hebben. Een gezond werkklimaat met een sterk oog voor veiligheid is wat ons onderscheid van ons concullega’s. Wij geloven dat voorkomen beter is dan genezen.


Naast veiligheid en gezondheid vinden we gezelligheid ook belangrijk binnen Comefa. Zo organiseren we een jaarlijkse BBQ met klanten, een jaarlijkse winter BBQ met onze medewerkers, en een jaarlijkse hei-dag waarin we samen met jou achterhalen hoe we het met zijn allen nóg leuker, efficiënter en winstgevender kunnen maken. Word je hier ook blij van? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. We maken graag kennis met je!


Vragen?

Eerst even bellen of appen? Geen enkel probleem. Neem contact op met onze recruiter Paul de Graaff via 06-28926947.

Rijsenhout, Noord-Holland, Nederland
€ 2.200 - € 2.800 per maand
Productie

of

Apply with Indeed onbeschikbaar